Pohjois-Karjalan pelastusalanliitto ry

25.8.2023 TULITYÖKORTTI koulutus Joensuun paloasemalla

Tulityökortti koulutus 25.8.2023 Joensuun paloasemalla

HINTA: 120 €/hlö + alv 24 %, sis. koulutusmateriaalin, lounaan ja 2 x kahvit. Jäsenet saavat -10% alennuksen.

Kurssilla tarjotaan lounas, sekä aamu- ja iltapäiväkahvit. Ethän tule sairaana (esim flunssaisena) koulutukseen. 

Jokaisen kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on 1,5 vkoa ennen kurssin alkua. Kurssi toteutuu, jos vähintään 10 hlöä on ilmoittautunut viikkoa ennen kurssin alkua. Kurssille otetaan ilmoittautumisia alkamispäivään saakka, mikäli kurssilla on tilaa (max 27 hlöä).

Ilmoittautumisen peruminen:
Jos peruutus 2 viikkoa ennen kurssin alkua, peruuttaminen veloituksetta
Jos peruutus 1 vko ennen kurssin alkua, laskutetaan ½ kurssihinnasta
Jos peruutuksesta kurssin alkuun alle viikko, laskutetaan koko kurssihinta
Ole esteestä heti yhteydessä pelastusalanliittoon.

Kurssin aikana tutustutaan suojeluohjeeseen, perehdytään tulitöiden vartiointiin, tulitöihin liittyviin riskeihin ja niiden ehkäisyyn, hätäilmoituksen tekemiseen sekä alkusammutukseen. Opetusmuotoina käytetään sekä luennointia että käytännön harjoittelua. Kurssimateriaalina on oppikirja Tulitöiden turvallisuus.

Kurssin lopussa pidetään tutkintokoe. Hyväksyttävästi suoritetusta kurssista ja tutkintokokeesta myönnetään tulityökortti. Tulityökortti on pakollinen aina, kun tulitöitä tehdään tilapäisillä tulityöpaikoilla. Kortti on voimassa viiden (5) vuoden ajan. Tulityökortin haltijoista, sekä kurssinjohtajista ja koulutuksen järjestäjistä pitää rekisteriä Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö. Kurssi ei kelpaa ammattipätevyyspäiväksi, ellei sitä erikseen ole kurssin kohdalla mainittu.